Digitaal

Vanwege het COVID-19 virus hebben we de komende weken helaas geen scouting activiteiten, maar daarom hebben we afgelopen week keihard gewerkt aan het opzetten van een digitale opkomst omgeving! 
Om precies 12:00 zal onze Minecraft server online gaan voor alle leden van Scouting Ridder Fulco, maar natuurlijk ook voor vriendjes en vriendinnetjes. Komende weken, totdat we weer normale opkomsten hebben, blijft de server online, dus ook doordeweeks! 🎉 Je kan dus wanneer je maar wilt (natuurlijk als mag van je ouders 😉) komen spelen en chillen!


Hoe werkt het?

Je kan op de server spelen met zowel de Minecraft Java versie als de Bedrock versie (ook de “Pocket edition”). Het is wel zo dat de Java versie het beste werkt, het spelen op de PE/Bedrock Minecraft versie zal nog niet 100% werken omdat de software die dat aanbied nog hard in ontwikkeling is. Mocht je dus de Java editie hebben, is het beter om met die te spelen 🙂


Het server adres vind je in de email of de app van je ouders!


Heb je het spel niet?

Mocht je het spel niet hebben, maar het wel willen spelen, kun je het hier aanschaffen: https://www.minecraft.net/nl-nl/store/minecraft-java-edition

Voor alle anderen die het spel niet hebben/willen of geen behoefte hebben om het te spelen, niet getreurd. We zijn ook nog bezig met allerlei andere (online) aciviteiten! Blijf je mail en website in de gaten houden.


Wat kun je er doen?

  • Verschillende spellen, zoals Paintball, Verstoppertje en Spleef!
  • Survivallen
  • Bouwen in een creative wereld