De Verrassing

De Verrassing

“De Verrassing” bestaat uit twee grote lokalen (8 x 6m en 8 x 7m) waarvan één met open haard, een leidersverblijf, een grote keuken, een douche, twee toiletten, vier wasbakken en een hal. De vloeren zijn bedekt met linoleum en dus gemakkelijk schoon te houden. De grote keuken is voorzien van een koelkast, gasgeiser een vierpits fornuis en een tweepits gasstel. Dit gebouw biedt kampgelegenheid voor een groep tot maximaal 25 personen.

In de Verrassing is geen centrale verwarming aanwezig. Warm water voor de douche en de kraan in de keuken wordt geleverd door een waterboiler, welke is geïnstalleerd in de keuken. Het gebouw kan worden verwarmd met de open haard (mits toegestaan door de brandweer) of met de elektrische kachel welke aanwezig is in het gebouw.

Er is een kampvuurkuil op het terrein voor de Ridder Fulco Burcht die bestemd is voor beide gebouwenunits. Gebruik de kampvuurkuil in overleg met de groep die in het andere gebouw zit. De afspraak is dat de gasten van de Verrassing in ieder geval 1 keer van de kampvuurkuil gebruik mogen maken, mits toegestaan door de brandweer.