Klusteam

Ons gebouw heeft het niet makkelijk. Een scoutinggroep is de hele vrijdagavond en zaterdag in bedrijf op en rondom haar gebouw en de overige dagen van de week zijn er ook vergaderingen van besturen en commissies, zijn er voorbereidingen van opkomsten en kampen.

Ook de weekeinden die de speltakken van onze groep in eigen gebouw hebben en de weekeinden en kampen van andere groepen tijdens de verhuurperiode.

KlusteamGeld voor betaald onderhoud hebben we zeker niet en daarom zijn we dankbaar dat ouders af en toe een handje helpen om het gebouw op orde te houden.

Bartho is de persoon die een en ander initieert en dat doet hij al vele jaren. We weten nog niet hoe we hem daar ooit voor moeten bedanken.

Onder de hoede van Bartho zijn er zaterdagen waarop elke ouder welkom is om mee te helpen aan het onderhoud. Bijna iedereen kan meedoen want het verlanglijstje met taken varieert van van lampjes indraaien tot het omzagen van bomen. Doorgaans ben je welkom vanaf 10:00 uur en meestal kan je het combineren met de opkomst van je bever, welp of verkenner. Samen naar scouting … dat is voor je kind een blije dag!!!

Als je meer informatie wil of van Bartho elke keer een persoonlijke aankondiging van de data van de klusdagen wil ontvangen, mail hem dan even: klusklub@nullscoutingmaarn.nl