Verhuur

Maarn ligt op de Utrechtse Heuvelrug in een bosrijke omgeving en is heel aantrekkelijk voor Scoutingactiviteiten.

Wij hebben alleen vergunning om deze gebouwen in de zomervakantie, de tulpvakantie en met hemelvaart te verhuren, en dan alleen aan scoutinggroepen. Dus voor de periode buiten de vakanties kunnen we je helaas niet helpen, en ook niet-scoutinggroepen hebben pech. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Iris Venster:  verhuur@nullscoutingmaarn.nl

Ridder Fulco Burcht

De Ridder Fulco BurchtDe Ridder Fulco Burcht is sinds 2000 een groot nieuw gebouw. Dit gebouw bestaat uit twee grote lokalen (9 x 9m en 8 x 7m) waarvan één met open haard, twee leidersverblijven, een grote keuken, een doucheruimte, vier toiletten (inclusief 1 invalidentoilet), vier wasbakken en een hal. De grote keuken is voorzien van een koelkast, gasgeiser en twee vierpits fornuizen. Dit gebouw biedt kampgelegenheid voor een groep tot maximaal 50 personen.

Er is een kampvuurkuil op het terrein voor de Ridder Fulco Burcht die bestemd is voor beide gebouwenunits. Gebruik de kampvuurkuil in overleg met de groep die in het andere gebouw zit. De afspraak is dat de gasten van de Verrassing in ieder geval 1 keer van de kampvuurkuil gebruik mogen maken, mits toegestaan door de brandweer.

Het verbranden van vuil en het stoken van kampvuren is verboden (volgens de Algemene Politieverordening). De datum waarop je een kampvuur wilt maken moet je uiterlijk woensdagavond vóór je kampweek even aan onze contactpersoon doorgeven en op de dag zelf (of de dag ervoor) nog even bij de brandweer zelf aanvragen. Dit is o.a. in verband met het risico van bosbrand. Toestemming tijdig via onze contactpersoon aanvragen.

Beschikbaarheid verhuur 2018

Zomer week 28 – verhuurd
Zomer week 29 – verhuurd
Zomer week 30 – verhuurd
Zomer week 31 – beschikbaar
Zomer week 32 – beschikbaar
Zomer week 33 – beschikbaar
Zomer week 34 – verhuurd

De Verrassing

De Verassing“De Verrassing” bestaat uit twee grote lokalen (8 x 6m en 8 x 7m) waarvan één met open haard, een leidersverblijf, een grote keuken, een douche, twee toiletten, vier wasbakken en een hal. De vloeren zijn bedekt met linoleum en dus gemakkelijk schoon te houden. De grote keuken is voorzien van een koelkast, gasgeiser een vierpits fornuis en een tweepits gasstel. Dit gebouw biedt kampgelegenheid voor een groep tot maximaal 25 personen.

Beschikbaarheid verhuur 2018

Zomer week 28 – beschikbaar